Indlæg i forum

Søren Chr. Andersen
05. maj 2019
In BEGYNDER
Kære alle, Tips søges til steder, hvor det er muligt at tømme sin spildevandstank (gråvand) i Københavnsområde - jo nærmere Valby, jo bedre.
0
1
73
Søren Chr. Andersen
13. apr. 2019
In TILBEHØR
Indrømmet det er ikke sæson. Men i dag er Tminus4, for på onsdag henter vi vores nye California og vi sidder nu og planlægger alt det vi skal udruste bilen med. Min kone har ejet en T3 og en T4, men for mig bliver det helt nyt - og det der driver mig, som endda meget garvet skiløber, allermest er udsigten til masser af korte som lange skiture både nordpå og til Alperne. Vi har fyr og termoruder fra start (af samme årsag) men hvilke erfaringer har I? Hvad har I været mest glade for? Hvornår er "hullet" til ski inde i bilen ikke tilstrækkeligt længere og hvad gør I så (tagmontering, montering af ski på cykelholder?) - hvordan med forskellige typer "hatte" (cali-toppe), har I nogen specifikke vinter/sne relaterede erfaringer?
1
1
97
Søren Chr. Andersen
27. mar. 2019
In BEGYNDER
Kære alle. Vi venter på vores nye California, imens gør vi os selvfølgelig en række overvejelser: Hvad er jeres erfaringer med VW's serviceaftaler? Min egen vurdering/beregning er at mit lokale værksted, som jeg har været ovenud tilfreds med i en del år, prismæssigt fint kan konkurrere (og overholde service). De første år er det jo begrænset hvor meget der er behov for af service. Vores tvivl går på om der er særlige California-problemstillinger (og her tænker jeg på campingindretningen, fyr, etc), som gør at man alligevel bør vælge den dyrere VW-serviceaftale, da man må gå ud fra at VW i højere grad er eksperter på disse særlige dele af bilen. Når jeg vurderer, at serviceaftaler er dyrere, skyldes det, at nok er de per måned meget rimelige, men alt det som IKKE er inkluderet (fx. væsker) er væsentligt dyrere hos VW end på mit lokale værksted. Derfor ville det for en almindelig personbil alt i alt være billigere at bruge egen mekaniker. Men er der flere hensyn at tage når det gælder California?
2
31
793

Søren Chr. Andersen

Flere handlinger