Indlæg i forum

Sune Bjerregaard
30. aug. 2022
In GØR-DET-SELV
Kondensvand i bunden af køleskabet er uundgåeligt, men det er træls at de nederste madvarer driver af vand. Derfor har jeg lavet en bundplade af aluminium, som jeg lægger nederst i køleskabet. Bunden ligger hævet ca. en cm, og tillader kondensvand under, uden af madvarerne bliver våde. På de lange kanter, har jeg monteret gummilister, som jeg havde på lager, men en høj selvklæbende gummi prop i hvert hjørne vil også virke. Det er kun for at aluminiums kanten ikke ligger direkte an mod køleskabs bunden. Hullet i midten er kun for at kunne tage pladen op, da den passer ret snert.
1
0
110
Sune Bjerregaard
15. jun. 2022
In TILBEHØR
Jeg har monteret en hylde i sideskabet, for at udnytte pladsen bedre. Alle materialer er købt i Bauhaus Fastgørelse af hyldeknægtene er gjort med dobbeltsidet Tesa Powerbond tape, der holder fantastisk. Læs brugsanvisningen. Lamperne er batteri LED, købt på tilbud i LIDL.
Hylde til "Klædeskab" T5
 content media
1
0
72
Sune Bjerregaard
05. maj 2022
In TEKNIK
Jeg har en california T5 fra 2010, som jeg har købt brugt. Når man holder parkeret, slukker radioen automatisk efter relativ kort tid. ER der nogen der ved hvordan man fjerner denne funktion ?
0
2
130

Sune Bjerregaard

Flere handlinger