top of page

Indlæg i forum

Sune Bjerregaard
29. sep. 2023
In TEKNIK
Lige siden jeg købte en brugt T5 California, haft problem med, at hæve taget synker i det venstre hjørne og kommer til at se træt ud i løbet af nogle timer. Når computeren senser at hjørnet er kommet for langt ned, starter hydraulikken larmende, og pumper op igen. Det sker altid når man sover bedst 😫 Jeg har Googlet problemet, og der er tilsyneladende mange der har problemet. Fælles er, at VW forhandlerne ikke rigtigt ved hvad de skal gøre ved problemet, og når de gør noget er det rigtigt dyrt. Jeg har løst problemet helt lavteknisk ved at lave et støtteben, som jeg sætter ind i den side der synker. Det klarer problemet. Støttebenet er lavet af et stykke rustfrit vandrør Ø22 mm med en gummi prop nederst og en bred nylon prop øverst for at skåne tagbeklædningen. Længden er i mit tilfælde er 102,5 cm. Jeg tror at det mål kan variere, så mål det selv op inden I evt. laver løsningen. Læg mærke til at nylon proppen sidder skævt på røret, for at følge det skrå tag. Støtte benet kan fint ligge i bagdøren sammen med stolene. Husk at fjerne støttebenet inden taget skal køres ned PS. Man kan sikkert også bruge et kosteskaft ! 😁
Træt Hæve tag content media
3
0
104
Sune Bjerregaard
22. maj 2023
In TEKNIK
Jeg har problem med langsom afløb fra køkkenvasken. Jeg har haft afløbsslangen demonteret og konstateret, at der ikke er stop i slangen eller afløb og studs på tanken. Jeg kan se at der kommer bobler op af afløbet, hvilket betyder, at der ikke er udluftning i tanken, så vandet bliver stående i slangen. Der må være en udluftnings "ventil", som er stoppet. Er der nogen der ved hvor den er placeret ? Sune Bjerregaard
0
2
103
Sune Bjerregaard
30. aug. 2022
In GØR-DET-SELV
Kondensvand i bunden af køleskabet er uundgåeligt, men det er træls at de nederste madvarer driver af vand. Derfor har jeg lavet en bundplade af aluminium, som jeg lægger nederst i køleskabet. Bunden ligger hævet ca. en cm, og tillader kondensvand under, uden af madvarerne bliver våde. På de lange kanter, har jeg monteret gummilister, som jeg havde på lager, men en høj selvklæbende gummi prop i hvert hjørne vil også virke. Det er kun for at aluminiums kanten ikke ligger direkte an mod køleskabs bunden. Hullet i midten er kun for at kunne tage pladen op, da den passer ret snert.
2
0
197
Sune Bjerregaard
15. jun. 2022
In TILBEHØR
Jeg har monteret en hylde i sideskabet, for at udnytte pladsen bedre. Alle materialer er købt i Bauhaus Fastgørelse af hyldeknægtene er gjort med dobbeltsidet Tesa Powerbond tape, der holder fantastisk. Læs brugsanvisningen. Lamperne er batteri LED, købt på tilbud i LIDL.
Hylde til "Klædeskab" T5
 content media
1
0
91
Sune Bjerregaard
05. maj 2022
In TEKNIK
Jeg har en california T5 fra 2010, som jeg har købt brugt. Når man holder parkeret, slukker radioen automatisk efter relativ kort tid. ER der nogen der ved hvordan man fjerner denne funktion ?
0
2
137

Sune Bjerregaard

Flere handlinger
bottom of page