Indlæg i forum

Thomas Yde, VW Risskov
01. maj 2019
In TEKNIK
De første Grand California'er er bestilt og det bliver spændende at få dem i programmet og i butikken. Det vil blive en helt nye type af autocamper kunder vi vil se og selvom der selvfølgelig vil være California ejere der vil opgradere til den store, så tror jeg mest på de kunder, der enten i forvejen har, eller ønsker sig en fuldgyldig camper til rejsebrug og ikke vil bruge den som hverdags bil. Grand California har på ingen måde Californiaens egenskaber som hverdags bil og på mange måder er en California nemmere og hyggeligere og ikke mindst mere diskret, men begge biler har deres berettigelse og der er helt sikkert kunder til begge. Det bliver spændende at se. Grand California 600 er med tværliggende seng bagerste og med mulighed for tilkøb af alkove over førehus. Alkoven måler 122x170cm. En 600 er altså med seler til 4 og mulighed for 4 sovepladser. Grand California 680 er med langsgående seng bagerst med målene 167x200cm. Her er ikke mulighed for yderligere sovepladser og der er kun seler til 2 på forstolene. Den kan bestilles med seler til 4, men dermed kommer den på 3880 kg og altså til stort kørekort og hastigheds begrænses til 90 km/t.
Grand California content media
2
3
123
Thomas Yde, VW Risskov
28. mar. 2019
In BLANDET ANDET
I dag afleverer jeg den sidste California i marts måned og det blev til 15 stk. i alt herfra Risskov. Denne flotte Mojave Beige skal køre i Solrød Strand. Før var det næsten en sjældenhed at se en California og idag ser man dem dagligt i trafikken. Jeg har lige haft en glad California ejer i telefonen der ville bestille tid til hjulskifte. Hun bor nu som planlagt fast i bilen og lever det frie nomade liv og benytter lystbådehavnenes gode faciliteter og det fungerer fantastisk siger hun. Dejligt med sådanne tilbagemeldinger. God weekend til jer når den ramme i morgen.
15 nye California ejere i marts måned content media
2
1
184
Thomas Yde, VW Risskov
24. mar. 2019
In KØB, SALG & BYTTE
Ved VW Risskov har jeg en række Ocean sæder stående. De er alle fabriksnye. Kan sendes til hele landet på en palle. Kan du bruge et sæde, så send mig et bud på thyd@vw-aarhus.dk
5. sæde content media
2
5
472

Thomas Yde, VW Risskov

Flere handlinger