top of page

Hvem står bag / 

– glade oplevelseshungrende entusiaster

VW California Club Danmark er vokset ud af passion for livet i en campervan. Det hele startede i 2016, da vi var på et vores første træf i Frankrig -  arrangeret af den engelske VW California Club og naivt spurgte vi, om der ikke var nogle aktiviteter i Danmark? Svaret kom prompte: "Næ  - men du kan jo bare lavet et træf" – så det gjorde jeg.


Ved nærmere overvejelse blev det indlysende, at der var behov for et fælles omdrejningspunkt i Danmark. Og ugen efter var VW California Club Denmark en realitet. Denne hjemmeside blev lavet (Forum), og der blev oprettet en Facebookgruppe og en Instagram profil. Og året efter holdt vi det første træf på Rømø – med 36 biler fra bla. England, Belgien, Norge og Danmark. 

Siden er det blevet til meget mere - fabriksbesøg hos VW, flere træf og pop-ups, events, osv. Og vi har fået startet op på rabataftaler med KlubPartnere – og listen med fremtidsplaner og drømme er stadig lang.

Timerne vi har brugt, har vi ikke talt, men det er mange - rigtigt mange! Og de første 4 år finansierede vi alt ud af egen lomme. Men vi har også måtte erkende, at der bliver nød til at være økonomi i det, for at kunne fortsætte rejsen. Dels fordi omkostningeren stiger, men vi skal kunne forsvare at bruge så meget tid på det ved siden af vores jobs. Og ikke mindst fordi vi gerne vil forfølge visionerne. Derfor har vi åbnet op for betalt medlemsskab. Så vi i dag skelner mellem brugere og medlemmer. 

Som bruger kan du frit have glæde af sammenholdet på Facebook og læse med her på Forum. Og som medlem får du fuld adgang til hjemmesidens indhold med Blog, Rabataftaler, etc. Og samtidig har du mulighed for at deltage i det det årlige træf, eller de events og Popup's vi holder løbende.

Og som medlem støtter du naturligivs vores arbejde med at drive og udvikle klubben. Så vi håber naturligivs du vælger at deltage som medlem. Men uanset hvad, så skal det være sjovt og det er den positive respons og glæde vi bliver mødt med, som gør hele arbejdet værd.

Mvh

Henrik

35847075_10156540790782500_2337809626164
IBEN KAUFMANN

Iben arbejder som reklamefotograf, og leverer idéer og smukke billeder til rigtig meget af det indhold du finder på sitet.

_M4I5313.jpg
HENRIK KAUFMANN

Ud over at arbejde som konceptudvikler og freelance creative director, så varetager han sitet, skriver blogs og arrangerer events i klubben. Henrik er den primære drivkraft bag klubben.

GÆSTEBLOGGEREN

Det kunne være dig!

Har du lyst til at lave blog-indhold til sitet så hold dig ikke tilbage. Kontakt os, og vi kan finde ud af hvad der er muligt

 

 

bottom of page