Hvem står bag / 

– glade oplevelseshungrende entusiaster

VW California Club Danmark er vokset ud af passion for livet i en campervan. Det hele startede i 2016, da vi var på et vores første træf i Frankrig - det var arrangeret af den engelske California klub og naivt spurgte vi, om der ikke var nogle aktiviteter i Danmark? Svaret kom prompte: Næ  - men du kan jo bare lavet et træf! Så det gjorde jeg …


Ved nærmere overvejelse blev det indlysende, at der var behov for en klub i Danmark. Og ugen efter var klub og Facebook-gruppe en realitet. Og året efter holdt vi det første træf på Rømø, med 36 biler fra bla. England, Belgien, Norge og Danmark. 

Siden er det blevet til meget mere - fabriksbesøg hos VW, flere træf og pop-ups, events, osv. Og vi har fået startet op på rabataftaler med klubpartnere. Vi har mange planer og drømme for fremtiden.

Timerne har vi (heldigvis) ikke talt, men det er mange - rigtigt mange! Men det er sjovt og når man bliver mødt med så meget positiv respons og glæde, er det jo hele arbejdet værd. Men for at det hele giver mening, og samtidig forfølge visionerne, har vi åbnet op for betalt medlemsskab. På den måde kan du støtte udviklingen af klubben, og samtidig få glæde af flere og flere fordele – det giver mening.

Mvh

Henrik

35847075_10156540790782500_2337809626164
IBEN KAUFMANN

Iben arbejder som reklamefotograf, og leverer idéer og smukke billeder til rigtig meget af det indhold du finder på sitet.

_M4I5313.jpg
HENRIK KAUFMANN

Ud over at arbejde som konceptudvikler og freelance creative director, så varetager han sitet, skriver blogs og arrangerer events i klubben. Henrik er den primære drivkraft bag klubben.

GÆSTEBLOGGEREN

Det kunne være dig!

Har du lyst til at lave blog-indhold til sitet så hold dig ikke tilbage. Kontakt os, og vi kan finde ud af hvad der er muligt