Indlæg i forum

kragmors
25. jul. 2021
In TEKNIK
Hej, jeg vil gerne ind til det bagerste forbrugsbatteri for at trække en ledning under køkkensektionen. Hvor meget skal demonteres for at få adgang til batteriet?
0
3
103
kragmors
04. maj 2021
In TEKNIK
Jeg skulle lige ordne noget i bo-delen. Efter et stykke tid går lyset ud (det er normalt). Først kunne jeg så ikke tænde lyset ved at trykke på knapperne ved lamperne, men pludselig kunne jeg over køkkenbordet, og over skydedøren. Nu vil lyset over skydedøren ikke slukke, hverken på trykknapperne eller når bilen låses. Er der nogen der har prøvet det? - Eller har gode råd?
0
8
137
kragmors
07. feb. 2021
In GØR-DET-SELV
Dette indlæg er tænkt som inspiration og deles helt uden ansvar. Vi savnede en skuffe til madvarer, der ikke skal i køleskabet. Den har jeg lavet i rummet mellem den store skuffe under bagsædet, og køkkenet. (skuffegrebet er midlertidigt) Jeg startede med at tage klappen af 'skirummet' og forsigtigt skille fronten fra den trekantede konsol, der kobler den til sæderammen. Jeg skar 'punktsvejsningerne' af med et skarpt stemmejern og skar forsigtigt limningen mellem klappen og den trekantede konsol op med en skarp spartel. Så lavede jeg en kasse af 10 mm MDF-plade. Kassens bund er 600 X 180 mm. Bredden på 180 er absolut maksimum. Kassen er limet sammen med West System Epoxy med lidt silica-filler. Før sammenlimning samlede jeg skuffen 'tørt' ved at bore 2 stk 1,5 mm x 25 mm huller pr. samling igennem flade og kant, så kassen kunne sømmes sammen med Ø 1,6 x 40 mm blanke søm (uden at slå sømmene helt i). Der er vigtigt at bore for i MDF-plade ellers flækker det. På den måde kan samlingerne laves helt præcis, også når der er kommet lim på. Inden sammenlimning fræses de 3 huller til hjulene og de 5x5 mm spor til hjulenes aksler i bundpladen. Der er kun 3 hjul på, for at skuffen kan falde ned over låsetappen på sæderammen. Kassen skilles ad, og en samling ad gangen limes og sømmes igen (uden at slå sømmene helt i). Når epoxyen er hærdet, trækkes sømmene ud. Hjulene er 'Møbelhjul buk fast grå 30 mm fra Jem&Fix, varenr. 9022892, Nitten fjernes, og man har nogle fine små hjul med gummibelægning til 30,-Kr/stk. Når hjulene er monteret i kassen på Ø5 mm aksler (eller maskinskruer), skal der limes en lille stump træ over akslen for at fastgøre den. Da jeg lavede min skuffe, havde jeg ikke opdaget at skuffefronten hælder ca. 6 grader ud. Derfor blev fronten efterfølgende monteret på et par kiler. (tegningen er nu rettet) Skuffefrontens bagsider har 2 fordybninger, hvor jeg har limet 4 mm krydsfiner i begge fordybninger og et stykke henover det hele for at få en fast anlægsflade. Al limning er med West System Epoxy. Jeg har koblet skuffen til sæderammen ved at bruge den øverste af de bolte den oprindelige klap var monteret på. De øvrige 2 har jeg hårdt og brutalt fjernet ved at 'skrue' dem ud med en rørtang. (De knækker glat af inde ved sæderammen) Jeg måtte eksperimentere lidt med højden, derfor ser mit 'låsebeslag ikke helt ud som tegningen. Den lille klods med filt forneden er til at få skuffen til at hænge lige. Låsen og det manglende hjul vil ellers få den til at hænge skævt. Klodsen er spidset bagtil, så den ikke fanger sæderammen, nå skuffen køres ind. På den side af skuffen, der vender mod køkkenet, er der limet en stribe filt, så skuffen ikke slæber op at klapbordet og laver mærker.
Smal skuffe under bagsædet, Ocean t6.1 content media
3
2
293
kragmors
23. nov. 2020
In TEKNIK
Hej, Er der nogen, der har erfaring med GPS-tracker af en type, der er registreret på ‘Forsikring og Pensions liste over godkendte sporingssydtemer (https://www sikringsguiden.dk/sikringsprodukter/sporingssystemer/.) jeg er i dialog med GF-forsikring om forsikring af vores nye bil, der kommer torsdag d. 3. december. Forsikringspræmien virker OK med 6.342,- for ansvar, kasko med 4.000,-kr selvrisiko, førerplads,friskade og 20.000 km/år. De kræver imidlertid en forsikringsgodkendt GPS-tracker på ovenstående liste. Hvis der er nogen, der har været ude for det, vil jeg meget gerne høre, hvad I har valgt, hvad den kostede med montering og hvad I må give om året?
0
3
115
kragmors
07. nov. 2020
In TEKNIK
Hvordan får man lettest adgang til forbrugsbatterierne, så man kan tilslutte en mppt-regulator til en ‘solcelletaske’ fra Wattstunde?
0
2
138
kragmors
24. okt. 2020
In TILBEHØR
Hej Cali-venner jeg ved, at der ligger en beskrivelse og billeder af en hjemmelavet udvidelse af det udendørs bord i stil med en fra Schweiz (285 CHF). Desværre kan jeg ikke finde det. Det er især materialet, der blev brugt til pladen, jeg er interesseret i. er der nogen, der kan hjælpe?
0
1
173

kragmors

Flere handlinger